Εκδηλώσεις

Από το 1987 που ιδρύθηκε η πρώτη παιδική χορωδία μέχρι και σήμερα οι Χορωδίες Αλεξάνδρειας έχουν πραγματοποιήσει εκατοντάδες εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Οι εκδηλώσεις αυτές περιλαμβάνουν διαγωνισμούς, φεστιβάλ, συναυλίες και ειδικά αφιερώματα με κορυφαία εκδήλωση για την Αλεξάνδρεια την Συνάντηση Χορωδιών Δήμου Αλεξάνδρειας που διοργανώνουν από το 1996. Κάποιες είναι καθαρά καλλιτεχνικού χαρακτήρα αλλά δεν λείπουν και οι εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Μένετε πάντα ενήμεροι για τις τρέχουσες και επόμενες εκδηλώσεις και πρόβες παρακολουθώντας το ημερολόγιο, το οποίο μπορείτε να ενσωματώσετε και στο προσωπικό σας ημερολόγιο όσοι έχετε λογαριασμό google ή χρησιμοποιείτε συσκευές android.

Για τις εκδηλώσεις που έχουν παρέλθει, μπορείτε να ανατρέξετε στο αρχείο εκδηλώσεων για να εντοπίσετε τους συνδέσμους για την εκδήλωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα ή απλά να θυμηθείτε. Οι εθελοντές μας ψηφιοποιούν σταδιακά το σωζόμενο έντυπο και λοιπό υλικό, οπότε ίσως η εκδήλωση που αναζητάτε να μην έχει ψηφιοποιηθεί ακόμη πλήρως ή απλά να μην υπάρχει καθόλου σχετικό υλικό και διαφεύγει της μνήμης μας. Φυσικά, αν έχετε βίντεο, φωτογραφικό ή άλλο υλικό από κάποια εκδήλωση και έχετε την καλοσύνη να το μοιραστείτε με τους φίλους της χορωδίας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@choirs.gr.

Τέλος στο αφιέρωμα για τα 25 χρόνια χορωδίας μπορείτε να δείτε μερικά στατιστικά στοιχεία για από τη δράση των χορωδιών από την ίδρυσή τους μέχρι και το 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *