Με την Ευανθία Ρεμπούτσικα για τα 80 χρόνια της Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ

Ευανθία Ρεμπούτσικα

Οι Χορωδίες Αλεξάνδρειας, Μελισσάνθη και Αλεξανδρινές Φωνές με την ορχήστρα Con Fuoco του Δήμου Θέρμης και την συνθέτρια Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Μέγαρο Θεσσαλονίκης.  ~ Η εκδήλωση σε Facebook.

Τετάρτη 9 Μαρτίου και ώρα 9μμ θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης επετειακή συναυλία για τα 80 χρόνια της Ιατρική Σχολής του ΑΠΘ με την Ευανθία ΡεμπούτσικαΤη συνθέτρια πλαισιώνουν η ορχήστρα Con Fuoco του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης, υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Πολυμενέρη και οι χορωδίες του Δήμου Αλεξάνδρειας Αλεξανδρινές Φωνές και Μελισσάνθη, υπό τη διεύθυνση της Ελένης Θεοδωρίδου.

Η συνθέτρια με τα μουσικά σύνολα «… θα παρασύρει το κοινό σε ένα νοσταλγικό ταξίδι με τη δύναμη της μουσικής και τη συγκίνηση των αναμνήσεων στο μονοπάτι που η ελληνική ψυχή συναντά την Ανατολή».

Εκτός από τους συμμετέχοντες στο συνέδριο, η εκδήλωση είναι ανοιχτή και προς το κοινό. Η Είσοδος είναι Δωρεάν, απαιτείται επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης εντός 90 ημερών στη γραμματεία.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και το πρόγραμμά του θα βρείτε εδώ: https://preview.mailerlite.com/e2a6w8n9s0, ενώ οι εργασίες του συνεδρίου θα μεταδοθούν ζωντανά στο Livemedia (Εναλλακτικός σύνδεσμος).

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *