Η Μελισσάνθη με την Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Ευανθία Ρεμπούτσικα

Η Μελισσάνθη με την Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Μέγαρο Θεσσαλονίκης.  ~ Η εκδήλωση σε Facebook & Google Plus  ~ Βίντεο | Φωτογραφίες ~

Την Ευανθία Ρεμπούτσικα επέλεξε η Δ.Ε.Β.Ε.* για το 30ο Επετειακό Πανελλήνιο Συνέδριό της που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Στο συναυλιακό μέρος, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την Ευανθία Ρεμπούτσικα με τη Χορωδία και Ορχήστρα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, σε συνεργασία με την Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης “Con Fuoco” και την Παιδική-Νεανική Χορωδία του Δήμου Αλεξάνδρειας, Μελισσάνθη.

Την διεύθυνση του μουσικού συνόλου και την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Ιωάννης Πολυμενέρης και τη διδασκαλία της χορωδίας η Ελένη Θεοδωρίδου.

%ce%b4%ce%b5%ce%b2%ce%b5Εκτός από τους συμμετέχοντες στο συνέδριο, η εκδήλωση είναι ανοιχτή και προς το κοινό. Η Είσοδος είναι Δωρεάν, εφόσουν οι ενδιαφερόμενοι δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη Φόρμα Εγγραφής (ή σκανάρετε το QR Code όπως φαίνεται στην εικόνα παραδίπλα). Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση της έντυπης πρόσκλησης ή του email επιβεβαίωσης από την ηλεκτρονική σας εγγραφή.

Όσοι δεν καταφέρουν να παραβρεθούν στην αίθουσα, μπορούν να παρακολουθήνουν ζωντανά την Τελετή Έναρξης από το διαδικτυακό κανάλι της Δ.Ε.Β.Ε. και το Livemedia.

Η Εκδήλωση αρχίζει στις 20:00, ενώ το συναυλιακακό μέρος στις 21:30. Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε το πλήρες πρόγραμμα.

*Διαβητολογική Εταιρία Βόρειας Ελλάδας

%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%83%ce%ac%ce%bd%ce%b8%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%ce%b5%cf%85%ce%b1%ce%bd%ce%b8%ce%af%ce%b1-%cf%81%ce%b5%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%8d%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%ce%bc%ce%ad

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *